Nieuws

Westerdok 1 van de 3 finalisten

Westerdok is 1 van de 3 finalisten van de winning workplace award! Vrijdag 9 oktober kwam de vakjury op bezoek bij Westerdok. Na een goed gesprek hebben ze een rondleiding gekregen door het gebouw. Ze waren onder de indruk van de mensgerichte zorg die in Westerdok wordt geboden in een helende omgeving. Op 10 november wordt de winnar bekend gemaakt. We gaan ervoor!

Stem op Westerdok voor 'Winning Workplace Award'

Westerdok, onze recent geopende nieuwbouwlocatie in Almelo is genomineerd voor de 'Winning Workplace Award'. De prijs wordt uitgereikt aan aantrekkelijke en inspirerende werkplekken die inspelen op de behoefte aan activiteitgerelateerde werkplekken, aan werkplekken die een goede work/life balance faciliteren en, niet in de laatste plaats, die efficiënt en productief werken versterkt.

Op 10 november wordt de winnaar bekend gemaakt van de derde editie van de Winning Workplace Award (WWA). 

Hebben we ook uw stem?

Opening Westerdok zeer geslaagd!

De opening Westerdok van gisteren was een zeer geslaagd feest! Zo'n 200 genodigden hebben kunnen luisteren naar een toespraak van Ernst Klunder en Arnoud Jansen. Een prachtige film vertelde het verhaal van Westerdok. Middels een livestream werden alle bezoekers rondgeleid door het pand. Er werd lekker gegeten en goed gepraat en ook op twitter was Westerdok trending toppic! Foto's van de opening volgen nog.

Opening Westerdok 18 juni

Op 18 juni vindt de officiele opening van Westerdok plaats. Het belooft verrassend en feestelijk te worden. Al 150 gasten hebben zich aangemeld. Wil je er ook bij zijn? Meld je dan hier aan. Graag tot donderdag!

Westerdok veel in het nieuws

Westerdok is de afgelopen periode veel in het nieuws geweest. Op 20 april heeft RTVOost uitgebreid aandacht besteed aan een aantal unieke elementen van Westerdok, o.a. met een interview van directeur zorg Arnoud Jansen, psychiater Alette Kleinsman en Ed van Harn, teamleider.

Pagina's